Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies.Zobrazit více

Se softwarem YOUservice přichází budoucnost

Plynulý chod, bezchybné fungování a nekonečné možnosti. I tak lze popsat software YOUservice, za kterým stojí společnost ACONTE, s.r.o., partner AJKA - Solution s.r.o. Díky promyšlenému vývoji má široké možnosti využití a funguje i v tak složitých zařízeních, jako jsou třeba chytré brýle.

Řešení pro profíky v oboru

Digitalizace procesů, vzdálená komunikace, sběr informací a reporting. Reklamace, servis, revize i pravidelná údržba. Nástroj YOUservice má tohle všechno pod palcem. Hlídá proces výroby, dodržování technologických postupů, vynaložený čas zaměstnanců a nabízí flexibilní řešení, když se objeví problém.

Díky kompatibilitě s operačním systémem Android si software nainstalujete do telefonů, tabletů i chytrých brýlí. Jedná se o snadné a přitom efektivní řešení, aby ve firmě všechno fungovalo tak, jak má.

Šetří vaše peníze 

Nástroj YOUservice za vás sbírá informace, které využijete pro vyhodnocení a následný report. A taky vám kryje záda. Objeví-li se problém, okamžitě o něm víte. V reálném čase vidíte, co se děje.

Snadno vyřešíte i nenadálé situace. Spojíte se s operátorem na centrále, kterému živě nasdílíte aktuální situaci. Se zbytkem už si poradí. Navede vás, jak závadu vyřešit a výroba může pokračovat.

Investice do drahých zařízení není nutná. Pracujte s těmi současnými. Naučte se pracovat pouze s novou aplikací, přičemž její ovládání je snadné a přehledné.

Optimalizujeme nasazení softwaru s ohledem na vaše potřeby a smysluplné využití.

Pronajměte si software YOUservice 

Určitě si to chcete před pořízením nezávazně vyzkoušet. To úplně chápeme, protože vlastní zkušenost nelze ničím nahradit. Nástroj YOUservice vám rádi pronajmeme, abyste si vyzkoušeli všechny jeho funkce a provoz v praxi.

Přijedeme za vámi do podniku. Navrhneme, do kterých zařízení software instalovat a kde práci naopak usnadní AR brýle. Software od ACONTE, s.r.o. je tak propracovaný, že ho využijete na různých místech pro různé činnosti.


Jděte vstříc moderním technologiím a podpořte pracovní procesy. Zpracujeme pro vás analýzu možného využití a identifikujeme prostor pro zefektivnění a získání konkurenčních výhod.

Nemějte pochybnosti. Otestujte si funkčnost nástroje v reálném provozu. Pomůžeme vám s nasazením technologií i napojením na datové zdroje.